Inschrijven

Dag Sportieveling!

Je staat op het punt je in te schrijven voor de 26e editie van de Schipbeek survivalrun van Bathmen. Voor je in de inschrijfmodule komt voor de run van zondag 15 april 2018 willen we het volgende onder de aandacht brengen:

RUN 15 april 2018

Inschrijving open 2e kerstdag: 26-12-2017 09:00

Scroll naar beneden


Belangrijkste wijzigingen 2018


Start en Finish op Brink

Net als vorig jaar is inschrijven, omkleden en starten dit jaar bij Boode op de Brink. Er wordt geen gebruik gemaakt van de Uutvlog. Lees meer.

Samen starten

Dit jaar hebben we samen starten mogelijk gemaakt. Dit kun je aangeven tijdens het inschrijven. Je zult dan in de zelfde startgroep of in aangrenzende startgroepen van start kunnen gaan.

Annuleren deelname/overdragen startbewijs:

Kun je onverhoopt niet meer deelnemen? Dan is het mogelijk om je inschrijving te annuleren. Het is echter niet mogelijk om je inschrijfgeld terug te krijgen.

Je inschrijving verkopen aan derden wordt niet gepromoot. Voor de LSR/MSR is het  strikt onmogelijk. Loopt er toch iemand voor jou in de plaats? Stuur een mail naar inschrijving@schipbeeksurvival.nl, belangrijk.

Maak de juiste keuze!

Ook dit jaar organiseren we verschillende afstanden. Kijk welk parcour je wilt lopen en bedenk vervolgens of je samen of alleen wilt lopen. Bedenk voordat je de inschrijving definitief maakt of de categorie goed bij je niveau past!

Inschrijfgeld

Van al onze deelnemers die lid zijn van de Survivalbond Nederland vragen wij inschrijfgeld welke per afstand verschilt. Niet leden van de bond betalen 2 Euro extra inschrijfgeld. Die twee euro extra is de vergoeding waardoor het mogelijk is om deel te nemen aan de run en aanspraak te maken op de verzekering van de Survivalbond Nederland.

Hiervoor krijg je:

  • Een prachtig, goed opgebouwd en gekeurd parcours langs het Schipbeek
  • Gratis parkeergelegenheid.
  • Voor LSR en MSR een mooi polyester wedstrijdshirt.
  • Voor de overige routes de vertrouwde katoenen schipbeek survivarun shirts
  • De vrijwillige inzet van ruim 230 vrijwilligers.
  • Opslag van je tas.
  • Kleedgelegenheid en een heerlijk warm water bassin.
  • Verzekering via de Survival Bond Nederland.

georganiseerd onder auspiciën van de Survivalrun Bond Nederland