Afgelasting Schipbeek Survivalrun 2020

Beste deelnemer,

Helaas moeten we jullie mededelen dat de Schipbeek Survival dit jaar NIET doorgaat. Gisterenavond is er een spoedvergadering van het bestuur geweest. Naar aanleiding van de maatregelen die door onze overheid zijn ingevoerd tot 1 april, achten wij het verstandig om ook ons prachtige evenement af te gelasten.

Wij vinden het niet verantwoord om het evenement door te laten gaan. Het COVID-19 moet eerst onder controle zijn. De gezondheid en veiligheid van onze deelnemers, toeschouwers en vrijwilligers staat bij onze organisatie altijd voorop.

Voor iedereen die zich erop verheugd heeft is dit een enorme tegenvaller. Naast het vele werk dat al verricht is hebben we verschillende kosten gemaakt. Daarom kunnen wij geen restitutie van het inschrijfgeld geven. Wij vinden dit natuurlijk erg vervelend en hopen op je begrip. Wil je hier meer informatie over dan verwijzen we je naar punt 1.30 uit het deelnemersreglement van de Survivalbond Nederland.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Schipbeeksurvival

Sluit melding

Vrijwilligers

Jij bent belangrijk!

De Schipbeeksurvivalrun zou niet kunnen bestaan zonder de inzet van ruim 200 vrijwilligers die zich tomeloos inzetten voor dit evenement. Vanuit passie voor de sport en/of omdat het bovenal erg leuk is om te doen. Wil jij ons team komen versterken? Mail dan naar vrijwilliger@schipbeeksurvival.nl

Vrijwilligers kunnen vele mogelijke taken verrichten. Denk hierbij aan het op- en afbouwen van de run, het bemannen van de hindernissen en het jureren van de deelnemers, het regelen van verkeer op belangrijke kruispunten, tijdswaarneming en zo zijn er nog vele mogelijkheden.

Ongeveer 1400 deelnemers zijn je ontzettend dankbaar voor je inzet om de Schipbeeksurvivalrun tot één groot succes te maken.